miercuri, 13 aprilie 2011

Budinca de taitei cu piept de pui

E o budincuta special facuta pentru spiridusi din dorinta de a le mai introduce carnita in masa lor zilnica intr'un alt meniu. Luca si'a papat portiile cu smantana iar Maia cu lapte (i'am pasat bine portia cu furculita si i'am lungit cu lapte dulce).

Ingrediente:
200 g paste sau taitei
1 sfert dintr'un piept de pui
2 catei de usturoi
o ceapa mica
2 oua
50 ml ulei de masline
sare
unt si faina pentru tapetat tava

Pastele (taiteii) se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se clatesc in apa rece si se pun la scurs.
Pieptul de pui se fierbe, se toaca la robot impreuna cu ceapa si usturoiul si se undesc in uleiul de masline pentru cateva minute pentru a se inmuia ceapa. Se amesteca apoi compozitia cu cele 2 oua, pastele, se sareaza dupa gust si se pun la cuptor intr'un vas uns cu unt si tapetat cu faina pentru cel mult 30 de minute.

Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu