vineri, 18 februarie 2011

Ciorba de pui cu cartofi


Ingrediente:
carne de pui
1 morcov mare
2 cepe
4-5 cartofi
1 ardel sau o lingura de gogosari pentru iarna
2 linguri paste de tomate
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
1.5 litri bors acru
smantana pentru dres

Carnea se pune la foc, se spumeaza, se sareaza si se adauga morcovul si ceapa.
Se lasa sa fiarba iar cand carnea este aproape gata se adauga ardelul (gogosarii), cartofii si pasta de tomate.
Se lasa sa fiarba si cartofii iar la final se toarna borsul acru, se pune sare dupa gust, se lasa sa dea un clocot si se stinge adaugand patrunjelul si mararul tocate.
Se lasa ciorba sa se odihneasca 20 de minute si se serveste apoi dres cu smantana.
Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu