miercuri, 19 ianuarie 2011

Intarirea sistemului imunitar

Am primit de curand o schema de tratamente naturiste de intarirea sistemului imunitar pentru copii. Noi o folosim atat pentru Luca (2 ani si 4 luni) cat si pentru Maia (care in cateva zile va implini 9 luni).
Astfel, din meniul zilnic bogat in legume, fructe, iaurt de casa, branza, carne, lapte praf mai fac parte si:

  • vitamina C, picaturi sau sirop de vitamina c cu propolis si echinacea
  • Septilin sirop (supliment alimentar din extracte vegetale) - timp de 3 luni de zile, conform instructiunilor din prospect in functie de grupele de varsta
  • Oscillococcinum - 1 tub/doza pe saptamana 
Sa nu uitam ca un organism sanatos, care sa poata lupta cu racelile, virozele sau alte boli are nevoie de plimbari in aer liber, bai de soare, plimbari prin zapada, inot, sport, un organism sanatos trebuie antrenat!

Chiar zilele trecute tati a vorbit cu un medic homeopat si pana la prima vizita pe care o vom face sa inscriem copiii si de ce nu, chiar pe noi, parintii, am primit niste sfaturi foarte importante pentru copii.
  • uleiul de peste - nu trebuie sa lipseasca din schema zilnica de intarire a sistemului imunitar al copilului pana la 12 ani!!! pana la varsta de 1 an se administreaza 2.5 ml pe zi iar de la 1 an 5 ml pe zi!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu