miercuri, 19 ianuarie 2011

Despre tratarea tusei

Stim cu totii ca fiecare organism poate sa raspunda sau nu la un tratament naturist, ceea ce pentru unii face minuni pentru altii poate sa nu aiba nici un efect.
In orice raceala in care apare tusea, un doctor m'a invatat sa'i dau copilului sa bea
  • ceai de patlagina.
De asemenea, un efect benefic in cazul tusei l'a avut
  • Stodalul (un sirop natural pe bază de extracte homeopatice, recomandat în tratamentul tuturor tipurilor de tuse care apare în afecţiunile acute şi cronice ale sistemului respirator).
Iar in ultimul episod de tuse prin care au trecut copiii mei si de care aveam impresia ca nu vom mai scapa, o mamica mi'a recomandat 
  • Solartium BIOtuss, niste granule care se dizolva in apa calduta si care au facut minuni si in cazul nostru. In 2 zile tusea productiva disparuse de parca nici nu ar fi fost vreodata.
Aceste tratamente pot fi folosite cu succes si de catre adulti. Si pentru ca sotul meu sufera de astm bronsic si are un sistem imunitar foarte scazut a inceput o cura cu 
  • Baraka (capsule gelatinoase ce contin uleiul obtinut din presarea semintelor de chimen negru), cura ce nu trebuie sa dureze mai mult de o luna dar care poate fi repetata la un anumit interval de timp si in urma careia rezultate vizibil pozitive au inceput sa apara.
"Baraka este un supliment benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a aparatului respirator si care racesc frecvent, precum si la astmatici si fumatori. Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu